Afbeelding
Foto:

Nationale Hengeldag bij HSV 't Sluisje

Lieshout - Het is Nationale Hengeldag op zaterdag 25 mei. Een mooi moment om iedereen zelf te laten ervaren hoe leuk en spannend vissen eigenlijk is. Ook dit jaar heeft HSV 't Sluisje Lieshout weer diverse activiteiten gepland.

Zo begint de dag met een wedstrijd voor de jeugd t/m 13 jaar. De Jeugdviswedstrijd begint om 10.00 en duurt tot 11.15 uur. De locatie voor deze wedstrijd is voor de rotonde bij Bavaria (komende vanuit de richting Lieshout) aan de overkant van de Provinciale weg.

Vis jij ook mee op Nationale Hengeldag? Zorg dan dat je om 9.45 uur aanwezig bent dan kunnen ze je naam noteren. Iedereen mag zijn of haar eigen hengel meenemen. Heb je geen eigen hengel, niet getreurd de organisatie heeft voldoende hengels ter beschikking zodat iedereen een visje kan vangen. Na de wedstrijd wordt er direct uitgerekend wie de meeste vis heeft gevangen en worden de prijzen uitgereikt, iedere deelnemer wint een prijs! Tevens is dan ook de uitreiking van de Jeugd diploma's van de deelnemers aan de Jeugdopleiding.

In de middag is er voor alle andere leden de jaarlijkse Koppelwedstrijd welke gehouden wordt op hun mooie visvijver 't Luytelaar in Lieshout (achter de tennisbanen). De Koppelwedstrijd begint om 13.30 en duurt tot 16.30 uur. Om 13.00 uur is de loting van de plaatsen, zorg dus dat je op tijd aanwezig bent. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. Na afloop van al onze activiteiten is iedereen van harte welkom om deel te nemen aan de jaarlijkse BBQ. De kosten hiervan bedragen €10,00 per persoon, dit is inclusief drinken. Zij hopen je zaterdag 25 mei aan de waterkant te zien tijdens de Nationale Hengeldag.