Afbeelding
Foto:

Gezond leven: leuk, simpel en magisch

Of je nu 18 of 80 bent, een gezonde leefstijl met een gezond gewicht is voor iedereen haalbaar, zegt Yvonne van Boekel, Herbalife Fitcoach van Welzijnspraktijk Aarle-Rixtel.

Welzijnspraktijk Aarle-Rixtel richt zich op mensen die gezonder en fitter willen worden en dat doen we door ze te helpen met het totaalplaatje; voeding, beweging en de mindset. Daarbij krijgen ze deskundige begeleiding op maat, waardoor ze gezonde keuzes maken en hun leefstijl aanpassen.

GedragsveranderingHet gaat uiteindelijk om een stukje gedragsverandering. Je kunt mensen wel op een bepaald schema zetten, maar uiteindelijk moeten ze het zelf doen. Wij gaan mensen leren hun eigen gedrag te herkennen en daarmee om te leren gaan. Hoe ga je om met verleidingen? Met emoties en stress? Heel veel mensen neigen dan naar meer of te weinig eten en wij zoomen dan in naar eventueel fout gedrag.

Waarom stapt iemand steeds in diezelfde valkuil? Als je daarvoor iets gaat leren en er handvatten voor creƫert, dan krijg je een lange termijn resultaat en dat is ons doel met de mensen die we begeleiden.

Interesse om te veranderen?
Ga samen met ons de uitdaging aan om laagdrempelig te ervaren hoe wij werken, zie onze advertentie in deze krant, voor de gratis fitcheck. Dan gaan we er samen voor.