Afbeelding
Foto: Mark Barten

De Laarbeekse Afvalrace gaat van start

Beek en Donk, 6 juni 2019

Binnenkort start de zomereditie van de Laarbeekse Afvalrace bij Lifestyle center Laarbeek. Het is een succesvol programma voor mensen die in teamverband willen werken aan een gezonde leefstijl mét blijvend resultaat. In tien weken tijd ontdekken de deelnemers een gezonde en duurzame manier van afvallen. Rode draad zal zijn EET * BEWEEG * RELAX.

Stel niet uit tot morgen wat je vandaag al kunt doen!
Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert Lifestyle center Laarbeek een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers echt werk te maken van hun goede voornemens.

Met een team is het leuker
Wat de Afvalrace van Lifestyle center Laarbeek anders maakt dan andere programma is de persoonlijke aanpak in teamverband. Samen zijn de deelnemers nog slimmer bezig! Ze krijgen een persoonlijke begeleiding door deskundige voedingscoaches. Iedereen krijgt een cursusboek en een voedingsprogramma op maat dat ook nog eens leuk en lekker is. De eetschema's zijn gemakkelijk te volgen en het programma zorgt voor kant-en-klare boodschappenlijstjes voor de supermarkt, maar houden ook rekening met allergieën en persoonlijke wensen.
Ellen Tappel: "We maken het zo gemakkelijk mogelijk om mee te doen en er helemaal voor te gaan. Samen met je zus, man, vriend of vriendinnen ga je ervoor om zoveel mogelijk kilo's kwijt te raken. We zien dat de deelnemers elkaar daarbij écht aanmoedigen en een steuntje in de rug geven."

Start nu nog voor de zomer en maak alvast een start met je BALANSLEVEN!
De afvalrace duurt 10 weken totaal, waarbij we rekening houden met je vakantieplanning. We starten op woensdag 12 juni om 20.00 uur met de eerste groep. Ook op donderdagavond 13 juni en maandagavond 17 juni starten we ook een groep om 20.00 uur. Let op per groep zijn er maximaal 12 plaatsen beschikbaar. Daarnaast kun je kiezen voor het 10 weeks individueel BenFit programma onder begeleiding van je persoonlijke BenFit coach.

Informeer snel naar de mogelijkheden via info@lifestylecenterlaarbeek.nl of T. 0492 - 462521 zodat je nog mee kunt doen met deze Afvalrace!

Ellen Tappel

Lifestyle center Laarbeek