Afbeelding
Foto:

Neem je ook een boek mee op vakantie?

Het is bijna zover, de vakanties breken weer aan. Na een jaartje hard bikkelen, trekken we er weer lekker even tussenuit.

Wat is er fijner om een lekker boek mee te nemen op vakantie?! Van Helvoort Boek en Kantoor in Beek en Donk heeft zich weer hard gemaakt voor een mooi boekenaanbod voor de komende vakantieperiode. Er liggen heel veel leuke ontroerende en spannende boeken in de winkel. Al vanaf € 4.99 heb je een leuk boek te pakken!

Uiteraard bieden we ook veel andere mooie producten aan, die ideaal zijn op vakantie. Denk bijvoorbeeld aan leuke tijdschriften en puzzels. Je bent van harte welkom in onze winkel!

Enkele tips van uw boekhandel die je beslist gelezen moet hebben:

Esther Verhoef: de Facade
Thomas OldeHeuvelt: Echo
David Baldacci: Verlossing
Lucinda Riley: De hele serie van de Zeven Zussen
Rob van Essen: De goede zoon
Christy Lefteri: De bijenhouder van Aleppo

Spannende boekenweken
Koop je vanaf nu tot en met 21 juni een Nederlandstalig boek van tenminste €12.50 dan ontvang je gratis het geschenkboek "Dolores Dolly Poppendijn" van Thomas Olde Heuvelt. De schrijver die internationaal doorbrak met zijn superthriller "HEX".

Reisspelletjes en vakantiespecials
Wil je zelf op je vakantieadres of onderweg de kinderen even bezighouden met een spelletje. Bij van Helvoort Boek en Kantoor heeft men reisspelletjes in overvloed. Denk dan aan: Woordmix, Yahtzee, Wie is de Ezel, Wedden dat je het kan enz. De vakantieboeken van Donald Duck, Tina enz. zijn vanaf 12 juni te koop. En scoor voor je zelf een leuk pakket met tijdschriften.

Dus vergeet niet even voordat je met vakantie gaat even binnen te lopen bij van Helvoort Boek en Kantoor.