Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)

Inschrijving Hiep-Hoi Beek en Donk gesloten

Beek en Donk - Wat vliegt de tijd, het is al juni. Dit betekent dat de inschrijvingen voor de kinderen gesloten zijn bij Hiep-Hoi Beek en Donk en de groepjes binnenkort worden gemaakt.

De organisatie van Hiep-Hoi gaat hun best doen om aan de voorkeuren gehoor te geven. Dit lukt helaas niet altijd en zij hopen dat dit de vreugde niet in de weg staat. Tevens proberen zij volwassen leiding op de groepen te zetten, mits die voldoende aangemeld zijn. Volgens de laatste telling zijn er 401 kinderen ingeschreven die allen een fantastische week aangeboden krijgen.

Belangrijke informatie
Via de website wordt alle informatie, zoals groepsindeling, informatieboekje, ed. bekendgemaakt. Dit jaar worden er geen berichten per e-mail verzonden of informatieboekje verstuurd. Op Facebook is ook informatie te vinden. Dus like hen op Facebook @hiephoibeekendonk.

Daarnaast is Hiep-Hoi op zoek naar vrijwilligers, in het bijzonder naar volwassenen voor de EHBO dienst en/of die op de dinsdag en vrijdag mee willen helpen. Mocht je een andere dag kunnen, schroom dan niet om je op te geven, er zijn diverse mogelijkheden. Alle jeugdige vrijwilligers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Kijk op www.hiephoibeekendonk.nl - inschrijven en meld je aan.