Afbeelding
Foto:

Zit jij lekker in je vel?

De zomer komt er weer aan en dat is voor veel mensen een moment om zichzelf voor te bereiden om zomerproof te worden. Een gezellige zomer met veel verleidingen ligt op de loer. Geen paniek, wij helpen u goed de zomer in/door!

Karin Burg en Moniek van der Hoek (gekwalificeerde diëtisten bij Diëtiste Karin Burg) helpen u graag met een plan op maat. Geen crash- of een ander dieet maar een passende leefstijlverandering waardoor het vol te houden is met de extra kennis die u opdoet met bv het lezen van etiketten. Een kleine aanpassing kan al een groot resultaat hebben. Wij kunnen u ondersteunen bij het zomerproof worden en het verliezen van de extra kilo's. Maar ook bij het doorkomen van de zomer met alle gezellige feestjes, vakanties en barbecues.

Een diëtist is er voor iedereen, van jong tot oud. Niet alleen voor afvallen kan een diëtist je helpen, maar ook bij ongewenst gewichtsverlies, diabetes, hart- en vaatziekten, darmproblemen etc. De praktijk is o.a. te vinden in Aarle Rixtel, Beek en Donk en Lieshout. Meer indicaties en informatie is terug te vinden op www.dietistekarinburg.nl. U kunt ook contact opnemen via info@dietistekarinburg.nl of 06-20357560.