Afbeelding
Foto:

Finaleavond Zomercompetitie bij TTV Een en Twintig

Beek en Donk - De laatste avond van de Zomercompetitie is op vrijdagavond 21 juni. Zoals ieder jaar wordt de finale gespeeld in de tafeltennishal aan de Otterweg in Beek en Donk. De zaal in Beek en Donk is zo groot dat alle finales op dezelfde plek kunnen worden gespeeld. Na alle gespeelde finale wedstrijden is er uiteraard tijd voor feest. Jaarlijks wordt de gezelligste competitie van het jaar feestelijk afgesloten.

In totaal zijn er 20 teams en dus 10 finalewedstrijden. Alle wedstrijden worden vrijdagavond gespeeld. Rond de klok van 22.00 uur zal de winnaar van de competitie bekend worden. De finale der finales wordt gespeeld tussen spelers van TTV Stiphout en TTV Flash. Iedereen is van harte welkom om naar de finales te komen kijken en een drankje te nuttigen in de kantine van TTV Een en Twintig.

TTV Een en Twintig vertegenwoordigd zich tijdens de Zomercompetitie met 6 teams. Het is de perfecte gelegenheid om kennis te maken met de vereniging en met de tafeltennissport. De competitie is bedoeld voor juist die kennismaking en gezelligheid na de wedstrijden. De zomerstop komt eraan en daarom is het tijd voor wat leuke activiteiten bij TTV Een en Twintig. Zo wordt er tot de zomerstop een toernooi georganiseerd iedere maandagavond in plaats van de maandagavondtrainingen. Iedereen kan meedoen aan dit toernooi!

Diamanten huwelijk
TTV Een en Twintig feliciteert Willy van Neerven en zijn vrouw Bets met hun diamanten huwelijk. Dinsdag 18 juni waren zij 60 jaar getrouwd. Willy is nog altijd een zeer actieve tafeltennisser. Twee avonden per week speelt Willy nog actief meerdere potjes tafeltennis.

Elke maandag- en donderdagavond is de zaal open voor iedereen die geïnteresseerd is in de tafeltennissport en meer. Kom gerust een kijkje nemen of een potje spelen. Volg TTV Een en Twintig op Facebook en Instagram en kijk op www.ttveenentwintig.nl voor het laatste nieuws!