Afbeelding
Foto:

Muzikale middag bij Zonnebloem Beek en Donk

Beek en Donk - De muziekliefhebbers kwamen weer aan hun trekken tijdens de Zonnebloemmiddag van de afdeling Beek en Donk op donderdag 13 juni.

Allereerst werd er, met een kort woordje, even stilgestaan bij het overlijden van de voorzitter: Frans Verschuren.

Vervolgens was er voor ieder koffie/thee, waarna het gezelschap 'Toffel vier' een verrassende muzikale middag verzorgde. Ze zongen bekende liedjes, maar ook eigen gemaakte nummers. Zij lieten vooral horen dat zij uit, een door hen geliefd, Brabant kwamen.

Tijdens de pauze konden de gasten loten kopen en het bestuur had weer voor veel leuke prijzen gezorgd zodat menigeen op het eind van de middag met een mooie prijs naar huis kon. Daarna werd de middag voortgezet met een nieuwe serie liederen en het werd zo gezellig dat er zelfs gedanst werd. De 9 heren van 'Toffel vier' kregen dan ook een daverend applaus voor hun optreden. Na de uitslag van de loterij was er voor ieder nog koffie/thee met een broodje kroket. Vele gasten lieten merken dat ze genoten hadden van een fantastische middag.

Hiermee kwam er een eind aan de laatste activiteit voor de zomervakantie. Medewerkers en bestuur van de Zonnebloem Beek en Donk wensen iedereen een heel mooie zomer toe. Mogelijk zien ze iedereen weer bij de eerstvolgende Zonnebloemmiddag na de vakantie. Blijf daarvoor DeMooiLaarbeekKrant volgen.