De prijswinnaars van het verrassingstoernooi (vlnr: Jesper Streeder, Marijn van Krieken, Kim Klaus, Demi van Bokhoven, Dorette van den Elsen).
De prijswinnaars van het verrassingstoernooi (vlnr: Jesper Streeder, Marijn van Krieken, Kim Klaus, Demi van Bokhoven, Dorette van den Elsen). Foto:

ATTC'77 sluit seizoen op ludieke wijze af

Aarle-Rixtel - Zo net voor de zomerstop waren er voor de leden van tafeltennisvereniging ATTC'77 uit Aarle-Rixtel, naast de tafeltennis zomercompetitie, georganiseerd door onder andere Een en Twintig uit Beek en Donk, nog enkele niet-tafeltennis gerelateerde activiteiten.

Op 15 juni namen enkele leden deel aan de clinic walking voetbal bij ELI in Lieshout. Zeker de eerste ronde bleek dat de tafeltennissers zonder batje ook best handig waren met een bal. 's Avonds konden de dames en heren bijkomen tijdens de eigen bierproefavond, waar onder leiding van enkele jonge seniorleden verschillende biertjes geproefd werden.

Als afsluiting van het seizoen was er op vrijdag 28 juni het hilarische verrassingstoernooi. Met allerlei handicaps werd in wisselend samengestelde dubbels gestreden om de punten. Zeker het spelen met een ooglapje werd als lastig ervaren, omdat daarmee diepte niet goed ingeschat kan worden. Na zes speelronden werden de punten geteld en de prijsjes verdeeld.

Op zaterdag 29 juni werd in de gymzaal nog de prijsuitreiking van de Gezondheidsrace 3.0 gehouden, waarna het clubhuis t/m 11 augustus gesloten is, met uitzondering van de vrijdagmorgen. Elke vrijdag van 9.00 tot ongeveer 11.30 uur kunnen de thuisblijvers een balletje komen slaan.

Vanaf maandag 12 augustus is de gymzaal weer op alle dagen open met op maandagavond vanaf 20.00 uur vrij spelen voor de senioren. Op woensdag kan er vanaf 18.30 uur getraind worden. Eerst door de jeugd, dan de jongvolwassenen en daarna de spelers uit de hogere teams. Voor de jeugd, die van 18.30 tot 19.30 uur traint, zijn ze nog op zoek naar spelers. Jeugdleden mogen een half jaar gratis lid worden dus kom gerust eens kijken of tafeltennis wat voor je is. Batjes en balletjes zijn aanwezig. Op de donderdagavond is het vanaf 20.00 uur de beurt aan de recreanten evenals op vrijdagmorgen vanaf 9.00 uur. Vanaf 5 september wordt op donderdag gestart met een nieuwe trainingsgroep. Deze groep traint van 19.30 tot 20.30 uur en is speciaal bedoeld voor recreanten en nieuwkomers, die van harte welkom zijn. Aanmelden is niet nodig, je kunt gewoon komen.