Afbeelding
Foto:

'Een voorstelling die je gezien moet hebben'

Toneelvereniging Mariahout brengt 'Hans en Grietje'

Mariahout – Traditiegetrouw brengt Toneelvereniging Mariahout met haar jeugdgroep deze zomer weer een sprookje op de planken. Misschien herinnert u zich nog de Kleine zeemeermin of Rapunzel die voorgaande jaren door de groep werden uitgevoerd. Een enthousiaste groep acteurs en actrices zorgt voor een boeiend schouwspel met vermaak voor jong en oud.

Hans en Grietje
Wat te doen als je zonder mobiele telefoon in het bos gedropt wordt? De moeder van Hans en Grietje is het geruzie zo zat dat ze de twee diep in het woud achterlaat. Hoe kom je naar huis zonder ruzie te maken? De twee kinderen staan voor een spannend avontuur, waarbij kiezelsteentjes hen de weg moeten wijzen en waar moderne technieken niet te gebruiken zijn. Zouden ze ook bij een snoephuisje komen en dan een gemene heks ontmoeten? Auteur en regisseur Eva Stam bewerkte het oude verhaal van de gebroeders Grimm tot een meeslepend verhaal, waarin elk sprookjesfiguur tot zijn recht komt. Toneelvereniging Mariahout staat bekend om haar bijzondere aankleding bij oude, bekende verhalen. Met decor en kledingstukken die aantrekkelijk zijn voor zowel kinderen als volwassenen hopen de leden van de toneelvereniging weer veel mensen met een sprookje te vermaken. Met toneelspelers die hun beste beentje voor zetten, zal het wederom een voorstelling worden waar u geboeid naar kunt kijken. Tot ziens in het theater.

De speeldata van Hans en Grietje: donderdag 1 en donderdag 15 augustus om 14.30 uur en zaterdag 10 augustus om 19.00 uur in Openluchttheater Mariahout.