Kort voor de derby ELI-Mariahout in februari 2018
Kort voor de derby ELI-Mariahout in februari 2018 Foto:

ELI is het nieuwe seizoen gestart

Lieshout - Het is al weer enige weken geleden dat ELI het 90-jarig bestaan heeft gevierd. Daar kan niet al te lang bij stilgestaan worden; het nieuwe seizoen staat voor de diverse teams van de jeugd, veteranen, vrouwen en senioren voor de deur. De ELI-selectie heeft inmiddels de trainingen hervat om goed voorbereid te zijn op het seizoen 2019-2020.

Het vaandelteam staat voor het tweede jaar onder leiding van hoofdtrainer Michael Thijs en zijn assistent Bart-Jan van der Aa. Het belooft een heel mooie en interessante competitie te worden met natuurlijk opnieuw de Laarbeekse derby's tegen Mariahout en ASV'33.

Voor degenen, die de indeling van ELI gemist hebben volgen hieronder de namen van de clubs, die ELI in de 4e klasse als tegenstander treft. De meeste ploegen zijn nog bekend van het vorig seizoen, te weten ASV'33, Bavos, sv Brandevoort, Bruheze, Mariahout, Mifano, Milheezer Boys, RKGSV en Stiphout Vooruit. Nieuw zijn de Helmondse ploegen HVV Helmond, Mulo en Rood Wit '62 plus EMK uit Nuenen en Woenselse Boys. Op zondag 22 september gaat de competitie voor ELI 1 van start.

Als een uitgelezen voorbereiding op het nieuwe seizoen zijn de Lieshoutenaren in het kader van de KNVB-beker ingedeeld in een poule met 3 aantrekkelijke tegenstanders, te weten Schijndel, WEC en Ollandia. Deze duels worden in de 3 weekenden vooraf gespeeld.