Afbeelding
Foto:

Pure Song in Gasterij 'De Regt'

Beek en Donk - In samenwerking met de stichting 'Vrienden van de Regt' organiseert KBO Beek en Donk een zondagmiddag concert op zondag 13 oktober met het duo Pure Song in Gasterij 'De Regt' aan de Otterweg in Beek en Donk.

Het duo Pure Song bestaat uit zangeres Hetty Pronk-Verweij en pianist Kees Lambregts. Zij komen uit de regio Eindhoven en brengen een programma met akoestische liederen voor luisterende liefhebbers .

Het repertoire bestaat uit chansons en Nederlandse liederen. De chansons van Jacques Brel worden in het Nederlands gezongen met teksten van Herman van Veen. De Nederlandse liederen die aan bod komen zijn van onder anderen Guus Meeuwis, Huub Oosterhuis en van Claudia de Breij. Verder staan songs van Adele en Leonard Cohen en blues van Etta James op het programma. Het publiek krijgt eveneens piano-improvisaties te horen van Kees Lambregts .

Het programma wordt interactief aan elkaar gepraat en de luisteraars die mee willen zingen krijgen daar uitgebreid de gelegenheid voor. Het optreden start om 14:30 uur en de toegang is gratis.