Running Team Laarbeek zoekt nieuwe voorzitter

Beek en Donk - Running Team Laarbeek neemt op 30, 31 mei en 1 juni 2020 voor de 13e keer deel aan de ROPA-run, de langste non-stop estafetteloop ter wereld van Parijs of Bremen naar Rotterdam. Oorspronkelijk liep het parcours van Rotterdam naar Parijs, vandaar ROPA-run. Running Team Laarbeek loopt in 2020 de nieuwe route vanaf Bremen.

Omdat enkele bestuursleden het iets rustiger aan willen doen is Running Team Laarbeek op zoek naar een nieuwe voorzitter of penningmeester. Ook zijn zij op zoek naar iemand die de website wil verzorgen en hun Facebookpagina. Heeft u interesse neem dan contact op met Hein Maas 06-39766701 of Mies van Berlo 06-12894837.

Doelstelling is om zoveel mogelijk geld bij elkaar te brengen voor patiënten met kanker om het motto van de ROPA-run te kunnen uitvoeren: "Trachten leven toe te voegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Om zoveel mogelijk geld bij elkaar te organiseert het Running team na het succes van vorig jaar weer de Laarbeekrun. Iedereen kan hier met een team van minimaal 4 of maximaal 6 personen aan deelnemen.

De Laarbeekrun is een estafetteloop van ongeveer 33 kilometer door alle kernen van Laarbeek. Het inschrijfgeld per team bedraagt €25,00. U kunt uw team aanmelden op organisatie@runningteamlaarbeek.nl.