Sponsoren

"Zouden jullie ons willen sponsoren?" Ook wij als bedrijf krijgen deze vraag veelvuldig. Ons antwoord is altijd eenduidig en simpel. "Sponsoren? Volgens mij sponsoren we jullie al flink met alle gratis redactionele artikelen die jullie wekelijks gratis in onze krant kunnen plaatsen." Wij startten 6,5 jaar geleden met de krant om onder andere stichtingen en verenigingen een podium te geven. In de eerste jaren hebben we volop genetwerkt om contacten te leggen en een fijne samenwerking op te bouwen. Tot op de dag van vandaag verloopt dat vrijwel vlekkeloos en vind je wekelijks veel verenigingennieuws terug in onze krant.

De bovenstaande vraag heeft er zelfs in geresulteerd dat wij op de meeste sportparken in Laarbeek borden hebben hangen met DeMooiLaarbeekKrant erop. En nee, daar hebben we niet voor betaald. Organisaties beseffen dat we ze een podium geven en uiten dat met reclame van ons op hun sportpark. Een samenwerking waar wij flink in geïnvesteerd hebben en heel blij mee zijn. En een samenwerking die uiteraard van twee kanten komt, want dat is het allerbelangrijkste. Met sommige organisaties zijn we zelfs een diepere samenwerking aangegaan. Daar is een compleet communicatieplan voor gemaakt om zowel betaald als niet-betaald te gaan communiceren in DeMooiLaarbeekKrant.

Iedere vereniging vindt hun eigen club het belangrijkste. Heel logisch natuurlijk. Dat geldt ook voor stichtingen en organisatoren van evenementen. "Maar dat komt toch wel op de voorpagina?", wordt ons regelmatig gevraagd. Dat zeggen we natuurlijk nooit toe. Iedereen die ons mailt met een artikel krijgt reactie terug. In principe wordt het altijd geplaatst. Mocht er ooit iets foutgaan, reageren de meeste verenigingen gelukkig begripvol. Zo kan er bijvoorbeeld niet altijd een foto bij, dat is afhankelijk van de ruimte. We willen iedere vereniging evenveel kunnen bieden, zodat we zo transparant mogelijk werken. Daarom kijken we heel zorgvuldig wekelijks hoe we de krant precies vullen.

Kortom: we doen ons best voor alle prachtige verenigingen in ons mooie Laarbeek en ál die verenigingen kunnen hun verenigingennieuws gratis in onze krant plaatsen. Doe dat dan ook vooral! Profileer jezelf als vereniging, dat is belangrijk. Wil je er eens een keer wat verder over praten om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! De koffie staat klaar.