De speeltuin op Strijp, één van de projecten van Stichting Speelplezier
De speeltuin op Strijp, één van de projecten van Stichting Speelplezier Foto: Marcel van de Kerkhof (B&D)

Stichting speelplezier Aarle-Rixtel zoekt bestuursleden

Aarle-Rixtel - Stichting speelplezier uit Aarle-Rixtel is op zoek naar nieuwe bestuursleden. De belangrijkste taak van het bestuur is te zorgen dat de stichting goed blijft functioneren.

Het bestuur bestaat momenteel uit drie personen. De werkzaamheden zijn nu te veel geworden, waardoor ze dringend op zoek zijn naar enthousiaste mensen die het bestuur kunnen versterken.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging om de kinderen in Aarle-Rixtel te prikkelen om weer buiten te spelen? Een zinvolle tijdsbesteding om mooie uitdagende speeltuinen in Aarle-Rixtel te realiseren.

Voelt u zich hiertoe geroepen, dan is deze bestuursfunctie zeker wat voor u! Stichting speelplezier heeft als doel het bevorderen van de leefbaarheid en het woongenot en het realiseren van sociale ontmoetingsplekken voor alle inwoners van Aarle-Rixtel. Dit door middel van het creëren van mooie uitdagende speeltuinen.

De taken en werkzaamheden bestaan uit het samenwerken met de werkgroep, een maandelijkse vergadering en het aanschrijven van sponsoren.

Kijk voor meer informatie op www.speelplezieraarlerixtel.nl of neem telefonisch contact op via: 06-12771852.