Afbeelding
Foto:

Workshop Internetbankieren van de Rabobank

Laarbeek/Gemert - Met ingang van 1 januari 2020 verdwijnt in Bibliotheek Gemert de mogelijkheid om via de betaalautomaat te betalen. In Bibliotheek Boekel is dat begin 2020 ook het geval. En in Bibliotheek Beek en Donk, Lieshout, Aarle-Rixtel en Bakel is het al langer niet meer mogelijk om via de betaalautomaat te betalen. Lidmaatschapsgeld, leengeld en te-laat-geld kan dan alleen nog betaald worden via iDEAL. Dat is handig. Maar ook lastig als je hier geen of weinig ervaring mee hebt. Bibliotheek De Lage Beemden organiseert daarom de workshop Internetbankieren van de Rabobank.

De workshop vindt twee keer plaats; op dinsdag 29 oktober om 9.30 uur en op woensdag 30 oktober om 18.00 uur en duurt 2 uur. De workshop vindt plaats in het Digipunt in de Bibliotheek in Gemert en wordt begeleid door mensen van de Rabobank en het Digipunt. Deelname is gratis en vooral gericht op mensen die een rekening hebben bij de Rabobank. Ook anderen zijn welkom, maar zij zullen minder baat hebben bij deze workshop. Het is handig als je pinpas en Raboscanner meeneemt naar de workshop.

Wil je ontdekken hoe je zelf op een veilige manier je bankzaken online kunt regelen? Meld je dan aan voor de workshop Internetbankieren van de Rabobank. Aanmelden is verplicht en kan via www.bibliotheeklagebeemden.nl, telefonisch via 0492-323245 of aan de balie in de bibliotheek.