Afbeelding
s

Goederen- en dienstenveiling ELI

Lieshout – Zoals al aangekondigd houdt ELI op zaterdag 2 november een goederen- en dienstenveiling. De kantine is aan vernieuwing toe! Aanvang van de veiling is 20.00 uur, en de zaal van Café de Koekoek aan de Dorpsstraat in Lieshout is open vanaf 19.00 uur.

Wat kun je verwachten?
Ze hebben een heleboel mooie kavels kunnen verzamelen die in 4 blokken geveild gaan worden bij opbod. Verder maken ELI er natuurlijk ook vooral een gezellige avond van met optredens van Carlos Donkers en Robert Neijlen tussendoor. Dat wil je niet missen!

Naast alle kavels waar op geboden kan worden, waar overigens ook kavels van hun elftallen tussen zitten, is er ook één kavel die je de hele avond door kan kopen. hun JO9-1 gaat op 23 november namelijk auto's wassen tussen 13.00 – 17.00 uur. Op de voucher die je kunt kopen voor €10,00 tref je alle informatie.

De afgelopen weken is er via Facebook elke dag al 3 aanbieders met hun kavels bekend gemaakt. In de veilingkrant vind je ze allemaal op een rij. Tenminste, tot nu toe. ELI verwacht nog een aantal last minute kavels. Die maken ze nog op een aparte lijst bekend. De veilingkrant is digitaal beschikbaar op de website van ELI en fysiek in de ELI kantine.