Mooie resultaten Judoclub Avanti

Lieshout - Judoclub Avanti Lieshout werd uitgenodigd om deel te nemen aan een lage bandentoernooi in Bakel op zondag 27 oktober.

De broers Loek en Giel Hovers werden allebei eerste. Ze maken er samen een sport van om de tegenstander zo snel mogelijk op de grond te gooien. En als het enigszins kan ook nog met een hele mooie ippon. Heel goed gedaan Loek en Giel!

Bram van Nisselrooij zat in een zwaar poultje maar wist goed weerstand te bieden tegen zijn tegenstanders en wist zelfs nog 1 wedstrijdje te winnen. Bram is 4de geworden, goed gedaan. Gijs van Sinten zat in een mooi poultje waar ze goed aan elkaar gewaagd waren. Door goed te judoën wist Gijs een mooie 3de plaats te behalen.

Voor Simon van Sinten was het zijn eerste wedstrijdje, dat is voor alle kinderen spannend. Behalve voor de stoere Simon, die al lang wist hoe het moet, zoals hij zelf zegt. Hij had er vooral heel veel zin in. Toch was het nog wel even wennen in het begin maar zijn laatste wedstrijdje kon hij toch nog heel knap winnen. Simon is 5de geworden, goed gedaan.

Dewi de Leest zat in een zware poule waar ze flink moest judoën. De tegenstanders hadden grote moeite om Dewi op de grond te krijgen. Dewi is 5de geworden, goed gedaan.