Afbeelding
Foto:

OBS Het Klokhuis Lieshout start met 'een training in geluk'

In ons onderwijs zijn we elke dag op zoek naar een goede balans in de overdracht van kennis, het oefenen van vaardigheden, vergroten van creativiteit en aandacht voor de meer 'zachte' vaardigheden. Een van onze kernwaarden op school is dan ook 'aandacht voor de totale ontwikkeling'. We gaan hierin een volgende stap zetten door met de groepen te werken aan bewustwording, ontspanning en zelfkennis. We doen dit in samenwerking met Judith van Natuurlijke Flow.

De leerkrachten volgen trainingsmomenten, geven samen met Judith les én we hebben een ouderavond verzorgd. We geloven er namelijk in dat we pas echt iets kunnen bereiken als we het samen met ouders doen.

Tijdens de ouderavond hebben we ouders meegenomen in datgene wat we gaan doen met de kinderen. Kinderen gaan onderzoeken waar ze zich prettig voelen in de klas, waar hun grenzen liggen en hoe ze op een fijne manier hun grenzen kunnen aangeven. Er wordt gewerkt aan groepsdynamiek en individuele vaardigheden van zowel de kinderen als de leerkrachten.

Een interessante avond met een hoge ouderbetrokkenheid! Dankjewel voor de belangstelling!