Keurslagerij Danny Megens alleen aan kop

Lieshout - Keurslagerij Danny Megens heeft de topper tegen Café Thuis/Kings Talent weten te winnen bij het zaalvoetbal in Lieshout. Na een spannende wedstrijd werd het 3-2. Keurslagerij Danny Megens staat nu alleen aan kop.

van Hoof Mesthandel en Montha Laarbeek maakte er eveneens een spannende wedstrijd van. De wedstrijd kon in de slotfase nog door beide teams worden gewonnen, maar gescoord werd er niet meer. 2-2.

De Boerejongens hebben Café Deja Vu weer eens laten voelen wat verliezen is. Café Deja Vu, die de weg naar boven weer gevonden hadden, verloren met minimaal verschil. 3-2.

Tuincentrum de Biezen maakte er tegen Loonbedrijf Vereijken/Café de Koekoek een minder spannende wedstrijd van. Tuincentrum de Biezen won afgetekend. Het werd maar liefst 12-0.

Aankomende vrijdag is het alweer de laatste speeldag van het eerste deel. Alle teams hebben elkaar dan eenmaal getroffen. In totaal word er driemaal tegen elkaar gespeeld in Sporthal de Klumper. Op 29 november gaan ze verder met deel 2.