Afbeelding
Foto:

Geslaagde Kerst-inn bij Cendra

Geslaagde Kerst-inn bij Cendra

Aarle-Rixtel - Tienerwerk Cendra hield woensdag 18 december haar jaarlijkse Kerst-inn. Deze vond plaats in het jeugd- en tienercentrum van Cendra in Aarle-Rixtel.

Onder het genot van een drankje en een hapje hebben meerdere ouders en opvoeders een kijkje kunnen nemen in de spreekwoordelijke keuken van deze geweldige stichting. De gasten, waaronder ook veel jeugdige, konden buiten bij de open haard marshmallows eten en binnen was een rijk gevulde tafel met versnaperingen, waar gretig gebruik van werd gemaakt.

Voor de vrijwilligers was het goed om te ervaren dat ook prominente mensen uit de gemeenschap even hun waardering uitspraken met de boodschap dat Cendra nog lang mag bestaan. Ook mochten zij het genoegen ervaren dat veel oud gasten even binnenwipten en de jaarboeken doorneusden, terwijl de kleine kinderen kerstbomen voor een ander versierden. In een speciaal daarvoor door de kinderen opgestelde boom mocht iedereen een gelukwens ophangen. Al met al een geslaagde dag waarbij ze iedereen bedanken die deze dag zo bijzonder heeft gemaakt.