Afbeelding
Foto:

Oog voor de ander

Kerst bij OBS Het Klokhuis Lieshout

Lieshout - In de laatste weken van december staat OBS Het Klokhuis Lieshout en kinderdagverblijf LeLa in het teken van kerst. In de kerstweek hebben de kinderen geld ingezameld voor de Super Sociaal Bus Lieshout, omdat we oog hebben voor de ander. Kinderen leren daarbij dat niet iedereen 'zomaar' boodschappen kan doen bij de supermarkt, en kan kopen wat hij of zij wil. We vinden het fijn als voor iedereen de kersttijd een speciale tijd kan zijn en daarom helpen we de Super Sociaal Bus graag.

Er waren twee momenten waarop geld werd ingezameld, namelijk de sponsorloop en de kerstmarkt. Na de kerstmarkt hebben de kinderen van de middenbouw geteld hoeveel geld er is binnen gekomen. En ze kwamen op het geweldige bedrag van maar liefst 660 euro!

Op donderdag hebben de kinderen een kijkje genomen in de Super Sociaal bus, zodat ze konden zien welke producten daar verkocht worden en hoe dat gaat.

In de klas is er bedacht wat nu feestelijke producten zijn die je iedereen met kerst gunt. Vervolgens zijn we naar de Jumbo gegaan en hebben kinderen de boodschappen gedaan. Jumbo Lieshout heeft daarbij nog 10 % extra gesponsord. Dank je wel, Jumbo!

De boodschappenkarren zijn inmiddels overgebracht naar de bus. We hopen op een feestelijke kerst voor iedereen!