Afbeelding
Foto:

Tweede Oliebollenkeeztoernooi groot succes

Beek en Donk - Bij Café/Zaal de Tapperij in Beek en Donk vond zaterdag 28 december voor de tweede keer het Oliebollenkeeztoernooi plaats. Twee jaar geleden is daar het keezentoernooi gestart met vijf tafels vóór in het café. Nu, twee jaar later, zit zelfs ook de zaal vol en moet er een limiet gesteld worden aan het aantal deelnemers.

Opvallend is dat ook een aantal deelnemers van heinde en ver komen zoals Nuland, Kaatsheuvel, Gemert, Geldrop, Veghel, Eindhoven, Sint-Oedenrode en Weert. Ook dit jaar zat de zaal weer vol met maar liefst 84 deelnemers die fanatiek aan het spel deelnamen. De organisatie heeft besloten op deze avond op een andere manier prijzen uit te reiken. In plaats van de traditionele eerste zes koppels, kregen op deze avond de stellen prijs die geëindigd waren op de 1e, 5e, 10e enz. t/m de 40e plek. Ook hadden zij voor ieder nog een lekker aandenken. Het Oliebollenkeeztoernooi 2019 werd gewonnen door de Laarbeekse broer en zus Tiny Manders en Riky van Maaren. Zij mochten met een goedgevulde boodschappentas naar huis.

In 2020 is het tot en met mei elke tweede vrijdag van de maand keezen bij de Tapperij. Aanmelden kan door tijdig een email te sturen naar: keezentapperijbeekendonk@gmail.com. Vol is vol.

Afbeelding