Voorbespreking PNL

Voorbespreking PNL

Laarbeek - De voorbespreking van PNL vindt plaats op maandag 6 januari 2020 om 19.00 uur bij Café/Zaal van de Burgt in Beek en Donk. De volledige agenda en de vergaderdata, met alle stukken, van de commissies Ruimtelijk Domein, Sociaal Domein en Algemene zaken kunt u vinden op de website van de gemeente.

De vergadering van de commissie Algemene Zaken komt te vervallen. De commissie Ruimtelijk Domein vergadert als eerste inhoudelijk over de volgende twee onderwerpen, die feitelijk onder Algemene Zaken vallen: Verlenging zonnepanelenproject De Groene Zone; Bespreking onderwerpen Rekenkamercommissie. Daarna gaat Ruimtelijk Domein verder met haar agenda waarop o.a: Verlenging zonnepanelenproject Groene Zone, Voorstel tot vaststelling van het Meerjarenonderhoudsplan MJOP gemeentelijke gebouwen 2019 - 2028, Voorstel tot vaststelling van het bestemmingsplan Kom Beek en Donk, herziening centrum. De commissie Sociaal Domein heeft als belangrijkste op de agenda staan de volgende onderwerpen: Presentatie Evaluatie van het huidige subsidieprogramma en de contouren van het nieuwe subsidieprogramma van 2021; Presentatie Sturing op Sociaal Domein; Notitie Gebundelde Uitkering 2019.

Bent u geïnteresseerd en wilt u mee praten, ook over andere onderwerpen, dan bent u van harte uitgenodigd. De koffie en thee staan klaar. Na afloop om 20.00 uur start de Nieuwjaarsbijeenkomst. Let op! Tijd: van 19.00-20.00 uur voorafgaand aan de nieuwjaarsbijeenkomst.