Het nieuwe bestuur van Ondernemersclub VIER met daarbij nog de aftredende bestuursleden Nikki Barten (3e van links) en Pieter Kuhn (4e van rechts) en aftredend lid activiteitencommissie Robin Janssens (3e van rechts)
Het nieuwe bestuur van Ondernemersclub VIER met daarbij nog de aftredende bestuursleden Nikki Barten (3e van links) en Pieter Kuhn (4e van rechts) en aftredend lid activiteitencommissie Robin Janssens (3e van rechts) Foto: Joost Duppen

Ondernemend Laarbeek proost op 2020

Ondernemend Laarbeek proost op 2020

Beek en Donk - De zaal van café Dave van de Burgt was vrijdagavond gevuld met 100 Laarbeekse ondernemers die vanuit Ondernemersclub VIER terugkeken op 2019 en het glas heften op 2020. Voorzitter Paul Sneijers sprak in zijn openingsspeech over wat VIER doet en wat voor projecten er lopen, zoals het MVO-ondernemen met project 4xP, maar ook de activiteiten die op de planning staan, zoals een quiz en bezoek aan DAF.

Tijdens de nieuwjaarsborrel werd afscheid genomen van bestuursleden Pieter Kuhn en Nikki Barten. Hun bestuurstermijn zit er na 6 jaar op. Zij kijken beiden terug op een vruchtbare, mooie periode waarin de SBB (Stichting Bedrijven Belangen Laarbeek) transformeerde naar Ondernemersclub VIER. Een nieuw beleid werd uitgeschreven en uitgevoerd. De aftredende bestuursleden zagen de vereniging de afgelopen jaren op een positieve manier ontwikkelen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Robin Janssens nam ook afscheid. Hij zat 6 jaar lang in de activiteitencommissie, waarmee hij veel interessante en leuke activiteiten voor de vereniging realiseerde.

Frank van Halteren is een aantal maanden terug toegetreden tot het bestuur en gaat de taken van Pieter Kuhn (die secretaris was) overnemen. Daarnaast integreert de activiteitencommissie in het bestuur.

Kijk voor alle aankomende activiteiten en informatie over deze ondernemersclub op: www.vierlaarbeek.nl.