Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeekvoorelkaar.nl zoekt vrijwilligers

Laarbeek - Voor de dagbesteding van ORO is Laarbeekvoorelkaar.nl op zoek naar een creatieve vrijwilligster, die affiniteit heeft met mensen met een verstandelijke beperking en wil assisteren/begeleiden bij het maken van mooie producten voor de verkoop. Ook zijn ze op zoek naar iemand met textiel gerichte interesse om samen met een deelneemster te werken.

Voor de TSO (Tussen Schoolse Opvang) van de openbare basisschool Het Klokhuis zijn ze op zoek naar lieve, gezellige mensen (jong/oud) die affiniteit hebben met kinderen. Lijkt het je leuk om te zorgen dat de kinderen bij de lunch hun thee of melk krijgen en wil je een oogje in het zeil te houden tijdens het spelen binnen of buiten? Dan zijn ze op zoek naar jou!

Ze zoeken een vaste medewerker voor de dinsdagen en daarnaast zoeken ze enthousiaste mensen die op oproepbasis kunnen invallen op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag. Ze hebben uw hulp nodig tussen 11.15 en 12.30 uur. U ontvangt een vrijwilligersvergoeding voor uw hulp.

Voor meer informatie over bovenstaande of andere vrijwilligersvacatures kunt u contact opnemen met Hanneke Manders van ViERBINDEN Vrijwilligerswerk Laarbeek via 0492-328 807 of mailen naar: vrijwilligerswerk@vierbinden.nl. De vacatures zijn ook te bekijken op www.laarbeekvoorelkaar.nl.