Kerstactie 2019, Laarbeek bedankt

Kerstactie 2019, Laarbeek bedankt

Laarbeek - De Dorpsondersteuners hebben op 23 december 2019 ruim 100 adressen bezocht om cadeautjes te brengen. Ook zijn op deze dag net als ieder jaar de voedselpakketten die door de parochie en inwoners van Laarbeek zijn samengesteld uitgereikt. Wie niet thuis was heeft zijn cadeautje bij thuiskomst als verrassing aan de deur kunnen vinden.

Er zijn cadeautjes uitgedeeld aan inwoners die door anderen zijn aangemeld om uiteenlopende redenen. Bijvoorbeeld omdat ze getroffen zijn door ziekte, alleen zijn met de kerst, pech hebben gehad in 2019, of iemand die zich uitzonderlijk heeft ingezet voor de Laarbeekse Gemeenschap. Een greep uit de vele positieve reacties die we hoorden over de kerstactie: Wat fijn dat er iemand is die aan mij gedacht heeft". "Ik leg een cadeau onder de boom hoor. Leuk dat er zoiets georganiseerd wordt." En "Door deze actie sta ik bewuster stil bij de mensen in mijn buurt."

Bedankt inwoners van Laarbeek voor jullie vrijgevigheid. Er is ontzettend veel ingezameld, zelfs zoveel dat er nog cadeautjes over zijn. Met name voor kinderen. Wij gaan er voor zorgen dat deze in de loop van dit jaar goed terecht komen. Mocht je ideeën hebben voor een goeie bestemming kun je altijd contact met ons opnemen via jdabekaussen@vierbinden.nl of tel. 06-11518194. Het heeft velen een gevoel van saamhorigheid gegeven. Bedankt vrijwilligers die zich ingezet hebben om het inpakken en verdelen van de cadeaus mee mogelijk gemaakt hebben. Bedankt ook medewerkers van de gemeenschapshuizen en de Couwenbergh voor jullie goede zorgen voor de cadeautjes onder de boom!