Afbeelding
Foto:

Gezondheidvoorop: Leefstijlbegeleiding op maat

Gezondheid draagt voor een groot deel bij aan de kwaliteit van het leven. Wie wil er nu niet zo gezond mogelijk oud worden? Wist je dat maar liefst 80% van je gezondheid wordt bepaald door je leefstijl?! Een leefstijl is een persoonlijk iets. Niet iedereen houdt er van om te gaan hardlopen, om te mediteren, om calorieën te tellen, enzovoort. Dat maakt dat leefstijlbegeleiding maatwerk is!

Gezondheidvoorop levert dit maatwerk door te kijken naar jouw wensen en behoeften. Daarbij te werken vanuit een positieve instelling en dito psychologie. Dit betekent niet dat er geen ruimte is voor negativiteit. Het leven is nu eenmaal niet altijd alleen maar leuk. Dit betekent wel dat negativiteit en lichamelijke en/of mentale klachten gehoord en positief benaderd worden. Waar komt het vandaan? Wat zullen we moeten accepteren? Maar vooral, wat kunnen we eraan doen om er een positieve en eventuele preventieve verandering in aan te brengen?

Gezondheidvoorop is er voor iedereen die op een 'no-nonsense' manier aan zijn of haar gezondheid wil werken. Behoefte aan verdere info? Neem gerust eens een kijkje op de website www.gezondheidvoorop.nl of bel 06-17365752. Gezondheidvoorop is van Maureen van der Kuijp-Tuinman. Leefstijlcoach, Toegepast Psycholoog en BGN erkend Gewichtsconsulent.

Afbeelding