Fit in Aarle breidt openingstijden uit

Sinds juli 2016 is aan de Helmondseweg in Aarle Rixtel (achter de Aldi) een gezellige, kleinschalige fitnessclub en fysiotherapiepraktijk gevestigd. De club gaat uitbreiden qua openingstijden en werken met het '6-eleven' en '6-6'-principe.

In de afgelopen jaren heeft de club zich gespecialiseerd in fitness, in de inmiddels bekende CrossHIIT trainingen (een kortdurende High intensity interval training gebaseerd op de crossfitprincipes) en het laatste jaar in goede kickbokstrainingen. Daarnaast zijn de trainers gespecialiseerd in het één op één begeleiden met personal training en ondanks dat deze vorm wellicht wat meer investering vraagt, bereik je met personal training wel het beste resultaat.

Fysiotherapie Laarbeek
De trainers die er rondlopen voor begeleiding zijn allen goed opgeleid en kunnen je helpen je resultaat te behalen, want uiteindelijk kom je daar natuurlijk voor trainen. Fysiotherapie Laarbeek houdt ook praktijk in de Fit in Aarle vestiging in Aarle Rixtel zodat je ook op het gebied van 1e lijns fysiotherapie goed geholpen kunt worden op weg naar herstel. (Kijk op de website www.fysiotherapielaarbeek.nl voor de specialisaties van onze therapeuten)

Daarnaast kun je er afspraken maken met de (sport)dietist of gewichtsconsulent om te werken aan een gezonde leefstijl, het verminderen van je gewicht of het verbeteren /ondersteunen van je sportprestaties.

Uitbreiding openingstijden & informatiebijeenkomsten
Vanaf februari gaat Fit in Aarle de openingstijden uitbreiden met het '6-eleven' (ma t/m vr) en het '6-6'-principe (weekenden). Dat betekent dat je kunt trainen in de club buiten de reguliere openingstijden. Tijdens de informatiebijeenkomsten op woensdag 22 januari 20.00 uur, zaterdag 25 januari om 11.00 uur en maandag 27 januari om 20.00 uur legt de club je graag uit onder welke voorwaarden het '6-eleven' en '6-6'-principe binnen je reguliere Fit in Aarle abonnement toe te passen is. Daarnaast word je beloond met 1 maand gratis trainen wanneer je een sportprogramma voor 12 of 24 maanden afsluit tot en met 31 januari 2020.

Voor vragen, aanmelden voor de informatiebijeenkomsten of het afsluiten van een sportprogramma kun je terecht op 0492–747027 of via email info@fitinaarle.nl.