Pannen op het dak bij HSV 't Sluisje

Pannen op het dak bij HSV 't Sluisje

Lieshout - Het selecte gezelschap van ex-bouwvakkers waar HSV 't Sluisje super trots op kan wezen, heeft de afgelopen week het dak van dakpannen voorzien. Van de vissers die hun 7e wedstrijd van de Wintercompetitie visten, was de top 3 zeer tevreden met het aantal kilo's.

De buitenkant en de bovenkant van de verbouwing van de schuilhut zit er nagenoeg op. Binnen is het afwerken begonnen, waaronder een invalidetoilet. Het is mooi dat je elke dag de vorderingen ziet en dan blijkt dat je niet een leger van vrijwilligers nodig hebt, maar wel de juiste en die heeft de vereniging. De vissers hadden het toch lastig aan het water, het was koud en het bleef lang stil.

De top 3 ving naar behoren, zeker in de wintertijd, 5 vissers vingen 1 vis en 5 vissers konden met een droog net en onthakingsmat de warme kachel opzoeken. Top 3: 1. Piet van Lieshout 11,3 kg, 2. Frans Verkuylen 11,35 kg, 3. Marinus Smits 9,5 kg.

Op zaterdag 8 februari wordt de laatste wedstrijd gevist en wordt het eindklassement op gemaakt. De wedstrijd begint om 13.00 uur aan de visvijver in Lieshout.