Voorbereiding op het vormsel

Beek en Donk - Beste leerlingen en ouders van groep 8. Dit voorjaar wordt weer gestart met de voorbereiding op het vormsel. Door jullie doopsel en eerste communie zijn jullie bij Gods grote familie gaan horen. Die familie noemt men de kerk. Met je vormsel mag je nu zelf kiezen om niet alleen voor jezelf te leven.

Je mag kiezen om bij iets veel groter dan jezelf te gaan horen. Wil je ook een eerlijke wereld waar mensen met elkaar in vrede leven? Wil je ook dat mensen bewuster gaan leven? Wil je ook een betere balans tussen mens en natuur? Durf je tegen de stroom in te gaan en echt een verschil te maken? Meld je dan aan voor het vormsel.

Om je goed voor te bereiden op het vormsel, komen alle vormelingen uit Laarbeek een aantal keer bij elkaar. De vormselviering welke dit jaar plaats vindt op zaterdag 13 juni in de Michaƫlkerk te Beek en Donk. Voor wie meer informatie wil over deze vormselvoorbereiding organiseert de vormselwerkgroep een informatieavond. Deze informatieavond vindt plaats op:

Maandag 2 maart om 19.00 uur in het Parochiecentrum in Beek en Donk, Kerkstraat 3. Zij vinden het fijn als je je vooraf aanmeldt voor de infoavond. Dit kan door je naam, adres, telefoonnummer en school te mailen naar: info@eustachiusparochie.nl. Ben je niet in de gelegenheid om de informatieavond te bezoeken maar wil je wel informatie over de vormselvoorbereiding dan kun je een bericht sturen naar bovenstaand mailadres.