Afbeelding
Foto:

Ook ATTC'77-4 gestart met competitie

Ook ATTC'77-4 gestart met competitie

Aarle-Rixtel - Het vierde team van ATTC'77 uit Aarle-Rixtel was de eerste speelronde vrij en startte op 7 februari de competitie met een thuiswedstrijd tegen degradant uit de derde klasse: Budilia 3.

De heren begonnen zeer sterk met winstpartijen van Werner Doensen en Vincent Braak tegen Eric Thelen respectievelijk Frank Kuipers. Zeker de overwinning van Werner op Eric, die een veel hogere ranking heeft, was erg knap. Jeroen Doensen was deze keer niet opgewassen tegen het verdedigende spel van Harrie van der Steen en bracht de stand op 2-1. Ook de dubbel van de broers Doensen ging verloren. Na de dubbel maakte Vincent het zijn tegenstanders nog knap lastig, maar verloor tweemaal in de vijfde game. Ook Werner kwam niet meer tot winnen, alleen Jeroen won nog van Frank met als eindresultaat een 3-7 nederlaag.

Team 6, uitkomende in de zesde klasse, mocht naar Budilia. Jan Smits en Koos Martinali hebben in hun team versterking gekregen van Geert-Jan van Duijnhoven en tot nu toe pakt dat goed uit. Tegen Budilia won Geert-Jan, net als vorige week, al zijn wedstrijden. Jan Smits volgde goed met twee overwinningen, terwijl Koos deze keer geen enkele wedstrijd wist te winnen. Helaas kon de winst in de dubbel niet veilig worden gesteld en eindigde de wedstrijd in remise.

ATTC'77-5 heeft het voorlopig zwaar te halen in de vijfde klasse. Na een 10-0 nederlaag vorige week ging het deze week niet veel beter. Tessa van den Boogaard en Henk Buiting speelden met invaller Koos Martinali uit in Mierlo tegen MTTV'72-4. In de enkelwedstrijden werden enkele games gewonnen, maar geen hele wedstrijd. De dubbel van Tessa en Henk was erg spannend en deze wisten ze naar zich toe te trekken. Het eerste punt is binnen!

Bij het naar de zesde klasse gepromoveerde team 8 van ATTC'77 lijkt het nu al spannend in de poule. Vijf wedstrijden zijn geëindigd in een gelijkspel en één in 6-4. Marijn van Krieken, Juul Verbeeten en Richard Doensen speelden deze week thuis tegen Bergeijk 8. Juul won alle drie zijn wedstrijden en Marijn, die vorige week niets wist te winnen, werd nu twee keer gefeliciteerd. Richard kwam wat te tekort en verloor zijn wedstrijden, eindstand: 5-5.