Landrotten uit Raopersgat opgelet!

Landrotten uit Raopersgat opgelet!

Raopersgat - CV The Pirats of The Durpstreet houden in samenwerking met Café de Koekoek op zondag 23 februari van 13.00 tot 19.00 uur een spectaculair straatcarnaval. Om 13.00 uur brengen DJ's het publiek alvast in de stemming voor de optocht!

CV The Pirats Of The Durpstreet hebben ook dit jaar weer iets unieks bedacht, en zullen het publiek weer op een verrassende manier vermaken! Middels een waanzinnig 'straatpodium' worden de deelnemers voor de toeschouwers en de 'kritische juryleden' in de schijnwerpers gezet. De deelnemers krijgen de kans om hun act te vertonen, te schitteren en te stralen en het beste van zichzelf te laten zien!

Ze gaan nog niet alles verklappen, Maar het zal opnieuw een spectaculaire happening worden. Ze hebben weer een aantal verrassende elementen bedacht en nodigen iedereen uit om bij de Koekoek te komen kijken.

Na de optocht gaan ze samen met hun DJ's knallen en barst het straatcarnaval feest pas echt los. Samen hossen en dansen. Ze hopen dat ook alle deelnemers van de optocht, Prins Frank & Prinses Natalie, Adjudant Pascal & Hofdame Anne-Marie en hun gevolg, Het boerenbruidspaar, de Harmonie en de blaaskapel, Raopers en Raoperinnekes, jong en oud, met hen mee komen feesten. En natuurlijk zijn ook de Heikneuters Prins Erik & Prinses Ilse, Adjudant Ton & Hofdame Irma van harte welkom om gezellig samen mee te komen feesten. Met Raopersgat valt niet te Dollen, Mi Carnaval Laote wai ze Rolle! en klappen we samen met de heikneuters d'r op!

Wendy's broodjes is tijdens het Straatcarnaval aanwezig, zodat ook voor de inwendige mens gezorgd kan worden.

The Pirats en Café de Koekoek hebben er zin in. Tot zondag.