Afbeelding
Foto:

Weer dikke winst voor Laarbeekse (kick)boksers

Weer dikke winst voor Laarbeekse (kick)boksers

Beek en Donk - Jaël Glazer beet het spits af en veegde de vloer aan met de veel oudere Dino Ding. Vervolgens waren twee zwaargewichten aan de beurt: Georigo Spernovasilles mocht het opnemen tegen Miller. Deze partij duurde een paar minuten, nadat de Griek voor de derde keer neer ging maakte de scheidsrechter een einde aan het ongelijke gevecht. Het was een goed debuut voor Miller.

Pantelis Katser was ook geen obstakel voor de Laarbeekse Boksers. Emir vocht zijn eerste partij koel en luisterde goed naar zijn trainers. De eerste kans die hij kreeg greep hij, tijdens de tweede ronde. Een goede combinatie maakte een eind aan alle illusies van Katser, K.O. Als laatste was Jaël aan de beurt. Jaël gaat erg goed vooruit, zijn trainer was erg trots op het gevecht wat de jongen neerzette.

Voor het Laarbeekse Boksgala op vijftien maart hebben zich al een twintigtal Laarbeekse (kick)boksers aangemeld. Zij gaan de Laarbeekse haan der victorie laten kraaien. Kaarten zijn in de voorverkoop. Wedstrijden beginnen 13.00 uur stipt.