Donderdag 20 februari 17.30 Aarle-Rixtel Missieklooster Eucharistieviering (Nederlands)

Vrijdag 21 februari
17.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Nederlands)

Zaterdag 22 februari
09.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Nederlands)

11.11 Beek en Donk Michaëlkerk
Carnavalsviering m.m.v. Antoniusgilde, Coöperatieve Stoomafblaaskapel en zangkoor Zingiz.

Intenties in deze viering voor: Martien van den Bergh Cor de echtgenote en Carlo de zoon, Toon van Heugten Riek de echtgenote en Arie de schoonzoon, Monique van de Vegt, Jo Ceelen en Bertha de echtgenote, Martien Vereijken en Nelly de echtgenote, Annie Hanegraaf Johanna de dochter en Nicky het kleinkind, Frans Toonen en echtgenote Gerda Toonen-Daniëls.

12.30 Lieshout Hl Servatius
Carnavalsviering
Intenties in deze viering voor: Trijntje en Laurens Spoorendonk, Leo van Loon (opa hofnar Janske).

17.30 Mariahout O.L.Vrouw van Lourdeskerk
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Jan van Kaathoven (mged), Pastoor Henk Leemans, Maria Verberk-van Gerwen (mged), Dini Leenders (mged(, Jan Vesters (mged), Jan en Ida van de Gevel-Slits.

19.00 Lieshout Hl. Servatiuskerk
GEEN VIERING

Zondag 23 februari
09.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Nederlands)

09.30 Aarle-Rixtel O.L. Vrouw Presentatie,
Eucharistieviering Carnavalsviering met samenzang
Intenties voor deze viering voor: Pastor Tilman (sterfdag), Voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel in Aarle-Rixtel, Tot welzijn van de Parochie.

11.00 Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering m.m.v. Dameskoor Leonardus
Intenties in deze viering voor: Doortje Bekx-van den Akker en Jan Bekx de echtgenoot, Marie-José Jespers-van Sleuwen en echtgenoot Karel Jespers (verj. En 50 jarig trouwdag), Dien Wagemans-Claasse, Dina Verhagen, Marinus Leenders Miet Leenders-van Boxmeer Ciska de dochter en overleden familieleden

Maandag 24 februari
17.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Nederlands)

Dinsdag 25 februari
17.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Nederlands)

Woensdag 26 februari
10.00 Beek en Donk Michaëlkerk
Aswoensdagviering

Eucharistieviering

16.00 Lieshout Franciscushof
Aswoensdagviering

17.30 Aarle-Rixtel Missieklooster
Eucharistieviering (Duits)

19.00 Aarle-Rixtel O.L. Vrouw Presentatie
Aswoensdag: Dag van vasten en onthouding
Eucharistieviering m.m.v. kerkkoor

19.00 Lieshout Hl Servatius
Aswoensdag Eucharistieviering

Bedankt
Bedankt voor uw zegels voor het boodschappenpakket van de Plus. Samen hebben we weer 8 boodschappenpakketten kunnen ophalen. Hiermee kunnen we weer 8 mensen iets extra's geven. Zonder uw hulp en samenwerking was dit niet gelukt. Dus nogmaals hartelijk dank. We gaan ervoor zorgen dat deze pakketten bij mensen terecht komen die wel iets extra's kunnen gebruiken.

Carnavalssluiting
Het parochiecentrum in Lieshout en Aarle-Rixtel zijn op dinsdag 25 februari gesloten i.v.m. carnaval.

Beste leerlingen en ouders van groep 8

Dit voorjaar starten we weer met de voorbereiding op het vormsel. Door jullie Doopsel en Eerste Communie zijn jullie bij Gods grote familie gaan horen. Die familie noemen we de Kerk. Met je Vormsel mag je nu zelf kiezen om niet alleen voor jezelf te leven. Je mag kiezen om bij iets veel groter dan jezelf te gaan horen. Wil je ook een eerlijke wereld waar mensen met elkaar in vrede leven? Wil je ook dat mensen bewuster gaan leven? Wil je ook een betere balans tussen mens en natuur? Durf je tegen de stroom in te gaan en echt een verschil te maken? Meld je dan aan voor het Vormsel!"

Om je goed voor te bereiden op het vormsel, komen alle vormelingen uit Laarbeek een aantal keer bij elkaar. De vormselviering zal dit jaar plaatvinden op zaterdag 13 juni in de Michaëlkerk te Beek en Donk.Voor wie meer informatie wil over deze vormselvoorbereiding organiseren we een informatieavond. Deze informatieavond vindt plaats op: maandag 2 maart om 19.00 uur in het Parochiecentrum in Beek en Donk, Kerkstraat 3.

We vinden het fijn als je je vooraf aanmeldt voor de info avond. Dit kan door je naam, adres, telefoonnummer en school te mailen naar: info@eustachiusparochie.nl. Ben je niet in de gelegenheid om de informatieavond te bezoeken maar wil je wel informatie over de vormselvoorbereiding dan kun je een bericht sturen naar bovenstaand mailadres.

Hartelijke groeten,
De vormselwerkgroep