De wagen van Johny van de Elzen
De wagen van Johny van de Elzen Foto:

ATTC'77: De jeugd voorop

ATTC'77: De jeugd voorop

Aarle-Rixtel - Met plezier stond ATTC’77 hun tafeltennishal deze week weer af aan de Jeugdcarnavalsvereniging Jong Ganzegat. Het zijn drie mooie dagen vol muziek, zingen en dansen geworden. Hard is er weer gewerkt door de vereniging om een leuke zaal te maken. Tijdens de bestuursvergadering zagen ze een vijftiental vrijwilligers goed bezig. Chapeau en Alaaf!

In die vergadering is ook besloten om op 15 maart een Jeugduitwisselingstoernooi te houden. Het is belangrijk dat de jeugd al op jonge leeftijd leert hoe het is om tegen anderen te spelen, niet alleen tegen de eigen leden maar ook om hun horizon te verbreden. Speltechnieken verbeteren door te kijken, sportief leren spelen door de omgang met anderen. Enthousiasme voor het spel omzetten in verlangen naar de competitie, naar sportief winnen. De jeugdleden van ATTC’77 spelen tegen de clubs uit Stiphout en Beek en Donk. Respectievelijk TTV Stiphout en TTV Een en Twintig die dan naar de hal in Aarle-Rixtel, aan de Jan van Rixtelstraat, zullen komen. Alle jeugd is van harte welkom om te komen kijken en aan te moedigen.

Niet alleen de jeugd heeft de toekomst maar ook heeft deze week meesterbouwer Johny van de Elzen wederom meegedaan aan de carnavalsoptocht in Handel. Het weer zat niet mee en het werk dat Johny elk jaar maanden en maanden lang verrichtte om een mooie carnavalswagen te bouwen, zou misschien voor niets zijn geweest. Als het gaat over dit vrijwilligerswerk moet Johny wel eens een competitiewedstrijd verzetten maar dank zij zijn team lukt dit altijd weer. Ook dit jaar kon de optocht gelukkig op maandag doorgaan en werd het ook voor Johny wederom een mooi fistje… want hun wagen had zowel de eerste prijs als de publieksprijs. Gefeliciteerd.

ATTC’77 start vrijdagmorgen weer met een balletje slaan. Dan zijn de senioren weer gezellig sportief maar iedereen is welkom. Heb je zin om mee te doen? Aanvang 9.00 uur.