Vlnr. Jolanda Verhagen, Franklin de Coninck en Corrie van der Putten
Vlnr. Jolanda Verhagen, Franklin de Coninck en Corrie van der Putten

Jubilarissen bij Seniorenkoor Sint Joachim

Beek en Donk - Tijdens de jaarvergadering op dinsdag 3 maart heeft het Seniorenkoor Sint Joachim uit Beek en Donk 3 jubilarissen mogen huldigen. Normaal wordt de jaarvergadering gehouden na een halve repetitie. Dinsdag was door omstandigheden het repetitielokaal bezet en hielden ze een aparte algemene ledenvergadering.

Corrie van der Putten, sopraan, werd in het zonnetje gezet vanwege haar 20-jarig jubileum. Zij kreeg daarvoor een oorkonde en een gouden speld. De tweede jubilaris was Franklin de Coninck. Franklin is 10 jaar aan het koor verbonden, waarvan een aantal jaren als voorzitter. Hij ontving een oorkonde en een bronzen speld. Als derde werd pianiste Jolanda Verhagen onderscheiden. Jolanda is al 15 jaar als pianiste aan het koor verbonden, wat ze erg waarderen. Zij kreeg een zilveren speld en oorkonde overhandigd.

De voorzitter, Antoon van Osch, sprak de jubilarissen toe en overhandigde hen de oorkonde en bijbehorende speld. Ook werd de jubilarissen een mooi boeket overhandigd. Hij dankte de jubilarissen voor hun jaren trouwe deelname en inzet voor het koor.

Het koor stelt het zeer op prijs dat de leden al zo lang bij hen zijn. Dat zegt wel iets over de sfeer en de onderlinge verbondenheid. Afgelopen jaar vierde het seniorenkoor nog haar 50-jarig bestaan, wat een groot succes was.

Hebt u interesse om mee te komen zingen? Ze repeteren wekelijks bij Café/Zaal van de Burgt in de namiddag. U kunt contact opnemen via tel. 0492-462081 of 0492-464534.