Mia Jaspers-van Leuken woont in de Pater Becanusstraat in Beek en Donk. Tijdens deze Coronacrisis zit ze vaak alleen, maar ze kan zich goed vermaken. Zo bekijkt Mia oude fotoalbums en gaat ze een blokje om. Ze poetst wat en kookt dagelijks nog haar eigen potje. Het meest mist ze haar kinderen en kleinkinderen. Ze kijkt er naar uit om weer samen te zijn onder het genot van een hapje en een drankje.
Mia Jaspers-van Leuken woont in de Pater Becanusstraat in Beek en Donk. Tijdens deze Coronacrisis zit ze vaak alleen, maar ze kan zich goed vermaken. Zo bekijkt Mia oude fotoalbums en gaat ze een blokje om. Ze poetst wat en kookt dagelijks nog haar eigen potje. Het meest mist ze haar kinderen en kleinkinderen. Ze kijkt er naar uit om weer samen te zijn onder het genot van een hapje en een drankje. Foto: Joost Duppen

Vervolg voorpagina

Groeten van het thuisfront

Laarbeek – Fotograaf Joost Duppen is bezig met een fotoserie om bewoners van een huis via een ‘deur- of raamportret’ op de foto te zetten. Met deze serie wordt een beeld gemaakt van hoe mensen thuis deze coronaperiode doorstaan.

“Deze coronacrisis treft ook mijn bedrijf. Voor komende 2 maanden zijn mijn opdrachten komen te vervallen. Daarom pak ik dit initiatief op. Net als vele andere collega-fotografen wil ik deze tijd van thuisisolatie in Laarbeek in beeld brengen”, liet Joost vorige week al weten. Inmiddels zijn de eerste portretten geschoten. Een deel hiervan is gepubliceerd op de voorpagina van deze krant.

Meld je aan!
Iedereen die op de foto gezet wil worden, kan contact opnemen met Joost. “Ik ga de bewoner(s) fotograferen in de deuropening of achter het raam. Ik kom niet binnen en maak de foto’s op afstand, zodat alle RIVM-maatregelen in acht worden genomen.”

De spelregels
Wie mee wil doen, stuurt een bericht naar Joost, de fotograaf. Joost neemt dan contact op om een foto te komen maken. Je gaat hiermee akkoord dat het beeld gepubliceerd wordt. Je ontvangt zelf het plaatje in Social Media=kwaliteit (met watermerk), zodat je deze kan deze met familie en vrienden en op je eigen social media-pagina(‘s).

Vind je het leuk dat Joost kosteloos een opname komt maken, stuur hem dan een bericht via Facebook, mail (fotograaf@joostduppen.nl) of bel naar 06-20033440.