Onderstaande vieringen kunt u volgen via onze webpagina: www.eustachiusparochie.nl op deze pagina staat een link als u die aanklikt kunt u naar de Hl mis kijken. Deze zijn ook te volgen op de zender van RTV kontakt.

De opgegeven misintenties worden op zondag in de viering afgelezen door kapelaan de Jong. Mensen die hun intentie liever op een ander tijdstip willen laten aflezen, kunnen dat doorgeven (briefje in de brievenbus op de parochiecentra of mail naar info@eustachiusparochie.nl of bel naar Beek en Donk 0492-461216).

Nieuwe misintentie kunnen opgegeven worden: een enveloppe met af te lezen intentie, met datum, afzender met naam met tel. nr. en € 10,- Dit via de brievenbus van de Parochiecentra

Voor uitvaarten: Parochiecentrum Beek en Donk (0492-461216)

Onderstaande misintenties worden afgelezen op zondag 26 april in de privé opgedragen Hl mis door pastor De Jong om 11.00 uur in de Michaelkerk te Beek en Donk.

Zaterdag 25 april
Mariahout O.L.Vrouw van Lourdeskerk
Jan van Kaathoven (mged), Hein en Miet Vogels en hun kinderen en familie, Jan Vesters (mged).

Lieshout Hl. Servatiuskerk
Mien Aarts-van Bakel(mged), Piet en Digna van der Sanden-Merks (mged), Joan van der Heijden (verj), Jan van der Heijden, Sjef Teunis, Carel van de Biggelaar (verjaardag).

Zondag 26 april
Aarle-Rixtel O.L. Vrouw Presentatie,
Annie Konter–Scheffer, Voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel in Aarle-Rixtel, Tot welzijn van de Parochie.

Beek en Donk Michaëlkerk
Overleden zussen Liza, Anna, Zr Jacunda en hun ouders, Corrie Vereijken-van de Bogaard, Jeremy Doudart de la Grée Tonny van Sleeuwen en Tonny van Sleeuwen-Leenders zijn peetouders, Gerrit Wilms en Mark de zoon. Toon en Lien Heijnsbergen-Heesakkers Tiny de zoon en Riek de dochter.

Mededeling
De Mariakapel aan de Bosscheweg in Aarle-Rixtel en de Eustachiuskapel in Beek en Donk zijn wel open voor het opsteken van een kaarsje of voor gebed.

Parochiecentra
Aarle-Rixtel is op dinsdag- en vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur geopend. Beek en Donk is iedere werkdag van 9.00 tot 12.00 uur geopend. Lieshout en Mariahout zijn gesloten.