Onderstaande vieringen kunt u volgen via onze webpagina: www.eustachiusparochie.nl op deze pagina staat een link als u die aanklikt kunt u naar de Hl mis kijken. Deze zijn ook te volgen op de zender van RTV kontakt

De opgegeven misintenties worden op zondag in de viering afgelezen door kapelaan de Jong. Mensen die hun intentie liever op een ander tijdstip willen laten aflezen, kunnen dat doorgeven (briefje in de brievenbus op de parochiecentra of mail naar info@eustachiusparochie.nl of bel naar Beek en Donk 0492-461216).

Nieuwe misintentie kunnen opgegeven worden dooreen enveloppe met af te lezen intentie, met datum, afzender met naam met tel. nr. en € 10,- Dit via de brievenbus van de Parochiecentra.

Voor uitvaarten: Parochiecentrum Beek en Donk (0492-461216)

Onderstaande misintenties worden afgelezen op zondag 3 mei in de privé opgedragen Hl mis door pastor De Jong om 11.00 uur in de Michaelkerk te Beek en Donk.

Zaterdag 2 mei
Mariahout O.L.Vrouw van Lourdeskerk
Voor alle intenties die in april opgeschreven zijn in het intentieboek van de Lourdesgrot, David Stride en Jack Crompton oorlogsslachtoffers, Pastoor van Eijndhoven, Levende en overleden leden van de broederschap van O.L.Vrouw van Lourdes, Overleden leden van de werkgroep Lourdesgrot, André van Rooij (mged), Sies van Hooft, Uit dankbaarheid voor de 91e verjaardag van moeder van Hooft, Marianne van de Ven-van den Broek, Peter van Melis, Willem en Hanneke Verbakel-van der Linden (verjaardagen) en zoon Hendrik, Jan Vesters (verjaardag).

Lieshout Hl. Servatiuskerk
Jan van der Heijden, Joan van der Heijden, Piet van de Ven

Zondag 3 mei
Aarle-Rixtel O.L. Vrouw Presentatie

Overleden ouders van de Ven–Martens, Theo de Jong, Mien Aarts– Driessen, Pastoor Mundus Tilman, Overleden Familie Verhoeven– Filippini, Overleden begunstigers van het Onze Lieve Vrouwe Gilde, Marinus en Toos van Stiphout en kleinzoon Mart, Martien Verberne, Johan en Marian Verbakel–Loomans (par), Hanneke van Berlo (100ste geboortedag), Tot welzijn van de Parochie                                                                                        

Beek en Donk Michaëlkerk
Diny Verbakel, Jo Heesakkers-van Venrooij echtgenoot Jan en zoon Harrie Heesakkers, Piet Heesakkers (nms Hakendover), Jan en Sjaan Heesakkers-van de Ven, Martina van den Hurk-Heesakkers (Hakendover), Gerrit van Berlo.

Mededeling
De Mariakapel aan de Bosscheweg in Aarle-Rixtel en de Eustachiuskapel in Beek en Donk zijn wel open voor het opsteken van een kaarsje of voor gebed.

Parochiecentra
Aarle-Rixtel is geopend op dinsdag- en vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur. Beek en Donk is geopend iedere werkdag van 9.00 tot 12.00 uur. Lieshout en Mariahout zijn gesloten.