Afbeelding
Foto:

Coronacrisis biedt 'Jij in Beweging' nieuwe kansen

Coronacrisis biedt 'Jij in Beweging' nieuwe kansen

Aarle-Rixtel - 'Jij in Beweging' in Aarle-Rixtel was nog maar net geopend toen Nederland stilgelegd werd door de Coronacrisis. Niet echt een ideale start. Eigenaresse Marscha de Haan vertelt: “De lessen begonnen eigenlijk net goed te lopen en het zag er positief uit. Het was zo fijn om te merken dat de cursisten enthousiast waren. Dat ze uitkeken naar de lessen en al verschil merkten in hun lichaam en houding. Het voelde allemaal ontzettend goed”.

Alle weken gedurende de lockdown heeft ze haar cursisten online voorzien van lessen en stuurde ze hen dagelijks leuke weetjes en informatie over voeding, beweging en mindset. Een van de voordelen van naast pilates docent en personal trainer ook gewichtsconsulent te zijn. “Prima om dit te doen voor een paar weken, maar ik wilde graag weer aan de slag. Toen begin mei aangekondigd werd dat buitensporten weer mocht plaatsvinden, zag ik nieuwe mogelijkheden”. Sindsdien geeft Marscha alle lessen in de buitenlucht. Daarnaast is ze naast de trainingen in de studio gestart met trainingen aan huis of op locatie. “Het is fijn om weer les te kunnen geven en mijn cursisten en personal training klanten te zien. Ik had dat echt gemist!”

Trainingen aan huis in de eigen vertrouwde omgeving. Individueel of in hele kleine groepen van maximaal 3 personen. Naast personal trainingen waarbij ze haar klanten begeleidt naar een gezondere leefstijl met aandacht voor bewegen – voeding – ontspanning – mindset, kunnen dit ook Pilates trainingen zijn.

Ondanks dat je niet hoopt zo te beginnen met je nieuwe studio, heeft het Marscha dus ook nieuwe kansen gebracht en is er meer mogelijk dan ze een half jaar geleden gedacht had.

Heb je interesse in een gratis groepsles of heb je vragen over personal training? Neem dan contact op via de website www.jijinbeweging.nl.

De buitenlessen worden geheel juni in de buitenlucht gegeven volgens een aangepast rooster en vanaf juli worden de groepslessen weer in de studio gegeven met een nieuw en uitgebreid rooster. Naast de bestaande lessen op maandag en dinsdag komen er ook lessen op woensdag en vrijdag. De nieuwe lessen zullen starten bij 2 of meer aanmeldingen.

Rooster vanaf juli:
Maandag
9:00-10:00 Pilates
18:15-19:15 Pilates

Dinsdag
9:00-10:00 Pilates CIRCUIT*
10:15-11:15 Pilates

Woensdag
9:00-10:00 Pilates CIRCUIT*
10:15-11:15 Pilates*

Vrijdag
9:00-10:00 Pilates CIRCUIT*
10:15-11:15 Pilates*

Jij in Beweging
Havenweg 2, Aarle Rixtel