De nieuwe Rabobank-vestiging aan het Piet van Thielplein in het complex 'Mijnheer van Thiel'
De nieuwe Rabobank-vestiging aan het Piet van Thielplein in het complex 'Mijnheer van Thiel' Foto: Mark Barten

Rabobank opent vestiging in Beek en Donk op 29 juni

Beek en Donk - Op maandag 29 juni opent de Rabobank haar deuren in het complex ‘Mijnheer van Thiel’ op het Piet van Thielplein in Beek en Donk. Deze opening stond in eerste instantie gepland op 23 maart, maar gezien het Coronavirus werd dit helaas uitgesteld. De versoepeling van de Coronamaatregelen in de afgelopen periode laat opening op dit moment toe.

Klanten kunnen in de nieuwe vestiging terecht met vragen over hun bankzaken. Het is daar niet mogelijk om geld op te nemen of te storten. De reden hiervan is dat er steeds minder contant wordt betaald. Hierdoor neemt het gebruik van geldautomaten af. Om contant geld toch voor iedereen beschikbaar te houden, hebben de Rabobank, ABN AMRO en ING hun krachten gebundeld en werken ze aan een efficiënter, bankonafhankelijk netwerk van geldautomaten. Daarvoor gaan de geldautomaten van deze banken stapsgewijs over naar de firma Geldmaat. Gezien de onafhankelijkheid zijn de geldautomaten van Geldmaat identiek en zijn ze niet meer gevestigd in één van de banken.

Geldvoorziening Beek en Donk
Op het Heuvelplein in Beek en Donk is een mogelijkheid om geld op te nemen. Voor het storten van brief- en/of muntgeld, al dan niet met sealbag, worden klanten verwezen naar de Rabobank in Gemert of Helmond. Of dit van tijdelijke aard is, is afhankelijk van de lopende vergunningsaanvraag rond een beoogde geldkiosk aan de Koppelstraat ter hoogte van de St. Michaëlkerk.

Openingstijden
De nieuwe vestiging van de Rabobank in Beek en Donk is vanaf 29 juni geopend op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur en tussen 13.00 en 17.00 uur.