Afbeelding
Foto:

In gesprek met Dennis van Ham van Klusperuur.nl
“Het voelt heel dubbel dat wij het zo druk hebben”

Beek en Donk – Al 7 jaar zwaait Dennis van Ham de scepter van zijn eigen bedrijf Klusperuur.nl. Hij begon alleen, maar inmiddels is zijn bedrijf met een paar personeelsleden gegroeid. Het bekende Beek en Donkse gezicht verzette enorm veel werk de laatste maanden. Dit voelt een beetje dubbel voor hem, omdat de coronacrisis juist veel ondernemers hard raakt.

“Veel vrienden van me zijn ook ondernemer en daar hoor ik van dat zij te kampen hebben met flinke omzetdervingen. Ik heb het juist in deze periode extra druk (gehad). Dat wringt. Ik denk aan de ondernemers die getroffen zijn door de crisis en wil ze graag een hart onder de riem steken”, aldus de eigenaar van Klusperuur.nl.

Gunfactor
Dennis werkt al 7 jaar met veel plezier aan zijn bedrijf. Nog nooit hoefde hij reclame te maken. “Mijn opdrachten komen veelal via via binnen en ik heb veel vaste klanten.” Ongetwijfeld bezit de Beek en Donkse ondernemer over een gunfactor in zijn dorp. Hoewel Dennis heel blij is met de groei van zijn bedrijf in de afgelopen jaren, hoeft hij niet nog veel verder te groeien. “Ik vind het fijn om met alle klanten persoonlijk contact te hebben en eindverantwoordelijk te zijn. Het formaat bedrijf dat ik nu heb, past perfect bij me.”

Wat kan Dennis voor jou betekenen?
“Hoewel Dennis’ agenda goed gevuld is, mag je hem uiteraard altijd bellen als je graag wat informatie of een offerte van hem wil. Bij Klusperuur.nl kun je voor veel uiteenlopende klussen terecht, van het maken van een nieuwe badkamer tot het realiseren van een aanbouw. “Wij denken altijd in oplossingen en nooit in problemen. Dat in combinatie met het plezier dat wij hebben in het werk en het persoonlijke contact maakt ons tot wie wij zijn.”

Nieuwsgierig naar Klusperuur.nl? Bekijk de website www.klusperuur.nl of de Facebook-pagina met recente projecten @Klusperuur.nl.

Afbeelding