Afbeelding
Foto:

De kadernota, ons tussentijds huishoudboekje

De kadernota, ons tussentijds huishoudboekje

De kadernota is een jaarlijks terugkerend beleidsstuk waarin de gemeente haar beleid aangevuld met ambities kenbaar maakt en daarop de gemeenteraad de kaders vaststelt voor de verdere uitwerking van beleid. De kadernota wordt weer als grondslag gebruikt voor de begroting in het najaar. Het kaderstellen is een belangrijke periode, maar door alle onzekerheden in deze coronatijd moeten we sommige keuzes nog even parkeren tot er meer duidelijkheid is over de economische impact.

Hoe gaan we nu verder de komende jaren en waar willen we de focus op leggen? Gaan we voor behoud en stellen we plannen nog even uit tot we in rustiger vaarwater komen? Dit wil ABL bespreken waarvoor we alle geïnteresseerde inwoners van Laarbeek uitnodigen om meningen te delen en zodoende onze raadsleden en wethouder de juiste inzichten mee te geven. Dit overleg vindt plaats op maandag 29 juni aanstaande om 20:00 uur aan de Kapelstraat 34 te Beek en Donk, tegenover de Donkse kerk.

Ook zullen we de jaarrekening van 2019 behandelen.

Vanwege de coronamaatregelen kunnen we maar een beperkt aantal mensen verwelkomen en vragen daarom uw aanwezigheid aan te melden bij info@abllaarbeek.nl. Natuurlijk kunt u ons ook persoonlijk bereiken per telefoon, zie daarvoor onze gegevens op de website www.abllaarbeek.nl.

De complete agenda van de raadsvergadering kunt u vinden op www.laarbeek.nl onder stukken voor de raadsvergadering van 29 juni aanstaande. U bent van harte uitgenodigd, wij staan voor u klaar!

Bestuur ABL