Fijne vakantie!

Hier ligt ie dan. De laatste krant voor het zomerreces van ons huis-aan-huisblad. Een gekke periode voor ons. Maar ook voor jullie. In verband met de coronacrisis is alles anders als normaal. Zo ook de zomerweken. Een voor ons altijd rustige periode, waarin wij sinds een aantal jaren in de laatste twee weken van de bouwvak geen krant uitbrengen.

Normaal merken wij meteen begin juli dat de zogenoemde ‘komkommertijd’ aanbreekt. Scholen liggen stillen, sportverenigingen houden zomervakantie en ook bedrijven doen het even wat rustiger aan. Nu voelt het alsof deze ‘komkommertijd’ half maart al is begonnen, toen corona haar intrede deed. Net zoals in de zomer viel toen ook ineens alles stil. En daar is, op zakelijk vlak voor ons, weinig aan veranderd.

Dat het voor iedereen even anders is blijkt wel uit de laatste enquête van TipLaarbeek.nl. Dat is het burgerpanel waarvoor ruim 1000 inwoners zich hebben aangemeld. Met enige regelmaat (eens per 6 weken) zenden we enquêtes uit, waarin actuele en belangrijke onderwerpen met betrekking tot Laarbeek aan bod komen. Eenieder kan zijn of haar mening hierover geven. Van de resultaten generen we nieuwsberichten, die je terugleest in DeMooiLaarbeekKrant. Doe je hier nog niet aan mee? Meld je dan aan via tiplaarbeek.nl.

In de laatste zending vroegen we naar de vakantieplannen van de inwoners van Laarbeek. Wat hier het resultaat van is, lees je in deze krant op de voorpagina. Wij wensen iedereen in deze rare periode toch een hele fijne zomer(vakantie) toe. We hopen dat eenieder op een veilige manier kan genieten van zijn of haar vakantie of in en rondom huis, waar het natuurlijk ook heerlijk toeven kan zijn. In de VVV-pagina’s die je nu wekelijks in de krant vindt, vind je allerlei tips over wat er in Laarbeek te doen is. Want ook onze gemeente heeft genoeg te bieden!

Op donderdag 20 augustus vind je ons blad weer op de deurmat. Stay safe, geniet van de zomer en tot over een paar weken!