Afbeelding
Foto:

Seizoensopening vv Mariahout en KV Flamingo’s

Mariahout - Voetbalvereniging Mariahout en Korfbalvereniging Flamingo’s presenteren zondag 23 augustus gezamenlijk de jaarlijkse seizoensopening 'Mieskes seizoensaftrap' op sportpark De Heibunders in Mariahout. In verband met Covid-19 wordt met het programma en de ontvangst op het sportpark rekening gehouden met de door het RIVM opgestelde richtlijnen.

De dag start om 11.00 uur met de presentatie van alle jeugdteams van beide clubs. Daarbij worden ook de begeleiders en sponsor per team voorgesteld. Van 12.00 tot 13.00 uur is er voor alle korfbalsters en de jongste voetballertjes een circuittraining en voor de oudere jeugd van voetbal een mixtoernooi. Aansluitend is er nog een loterij met leuke prijzen en de prijsuitreiking van de 14 Days Challenge. Ook is er deze dag de mogelijkheid om de nieuwe kledinglijn van vv Mariahout te bestellen.

Ze hopen veel belangstellenden te zien bij deze sportieve seizoensopening! Ook ouders met kinderen die zin hebben om onder voetbal of korfbal te gaan, zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen en van de sfeer te proeven. Jonge kinderen van 4 t/m 6 jaar kunnen op woensdag 26 augustus om 18.15 uur starten bij de 'Kangoeroeklup' van KV Flamingo’s. Meld je daarvoor even aan op flamingos.mariahout@gmail.com. Voetballertjes onder de 6 jaar kunnen zich aanmelden als ‘Mariaantje’ en op de zaterdagochtenden mee komen trainen.

Voor meer informatie neem je een kijkje op de websites van de verenigingen, of volg hen op Facebook of Instagram.