Onderstaande viering kunt u volgen via onze webpagina: www.eustachiusparochie.nl op deze pagina staat een link als u die aanklikt kunt u naar de Hl mis kijken. Deze is ook te volgen op de zender van RTV kontakt.

Aanmelden voor de viering hoeft niet meer. Wel willen we u vragen om, als u een viering bij wilt wonen, achter in de kerk uw naam en telefoonnummer te noteren op de lijst die er ligt. Deze lijst moeten we 2 maanden bewaren daarna wordt hij vernietigd.

Bij voorbaat dank. De communie wordt uitgereikt op de plaats waar u zit. De voorganger komt naar u toe dus wilt u in de bank blijven zitten.

Saturday august 22
19.00 Beek en Donk St Michaëlchurch
English Mass

Zondag 23 augustus
9.30 Aarle-Rixtel O.L.Vrouw Presentatie
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Martha Verschuuren–van de Kerkhof, Overleden ouders van den Bogaard–van der Pol, Bert van Boxmeer, Martien Verbeeten (verj), Harrie van Boxmeer (jrt), Overleden Gildebroeders van het O.L.V. Gilde,

Voor alle intenties die opgeschreven zijn in het intentieboek van de Mariakapel in Aarle-Rixtel, Tot welzijn van de Parochie.

9.30 Lieshout St. Servatiuskerk
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Toon Verhappen (mged).

11.00 Mariahout O.L.Vrouw van Lourdeskerk
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Maria Verberk-van Gerwen (mged), Dini Leenders (mged), Jan Vesters (mged).

11.00 Beek en Donk Michaëlkerk
Eucharistieviering
Intenties in deze viering voor: Corrie Vereijken-van de Bogaard, Familie Elemans-Kluijtmans, Tonny van Brussel. Voor alle intenties die opgeschreven staan in de Eustachiuskapel.

Mededeling
Op zondag 30 augustus vieren we de feestdag van de patroon van onze parochie de zalige pater Eustachius van Lieshout.

Er is op die zondag maar één viering om 11.00 uur in de Sint Servatiuskerk te Lieshout. De vieringen in Aarle-Rixtel, Beek en Donk en Mariahout komen die dag te vervallen.

Uiteraard bent u van harte welkom in de Sint Servatiuskerk in Lieshout.

Parochiecentra
Aarle-Rixtel is geopend op dinsdag- en vrijdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur. Beek en Donk is geopend iedere werkdag van 9.00 tot 12.00 uur. Mariahout is geopend op woensdag- en vrijdagmorgen van 10.00 tot 11.00 uur. Lieshout is geopend op dinsdag- en vrijdagmorgen van 9.30 tot 11.30 uur.

Beste parochianen,

Na hectische dagen van onderzoeken bleek dat ik een tumor heb in de alvleesklier. Operatie is niet mogelijk. Het enige lichtpuntje is een chemokuur. Deze vindt pas plaats als ik voldoende aangesterkt ben. Daar wordt nu aan gewerkt. Ik heb veel pijn gehad, maar met hulp van de pijnspecialist hebben we de pijn aardig onder controle.

Mij past veel dank voor uw meeleven in de vorm van kaartjes, mailtjes, bloemen en bovenal uw gebed. Mijn levensinstelling is altijd geweest dat ons leven gedragen wordt door onze hemelse Vader, die ons geschreven heeft in de Palm van zijn hand. Wat mij nu overkomt is niet uniek. Velen onder ons worden geconfronteerd met ziekte, lijden en dood, en niet te vergeten de nodige teleurstellingen. Het is Gods Geest die ons kracht geeft naar kruis, dat is mijn vaste overtuiging. Nu de dood naderbij komt voor mij geloof ik met zekerheid dat er een leven na dit aardse bestaan is, waar geen dood of ziekte zal zijn.

Ik hoop van harte binnenkort weer in Lieshout te zijn om van daaruit een chemokuur in het Elkerliek te volgen. Laten we elkaar vasthouden in voor- en tegenspoed. Een hele hartelijke groet aan u allen. Vrede en alle goeds.

Pater Arie Wester