Afbeelding
Foto: Marcel van de Kerkhof (A-R)

Seizoensopening ASV'33

Aarle-Rixtel - Op Sportpark de Hut in Aarle-Rixtel vond zaterdag 22 augustus de seizoensopening plaats van ASV'33. Tijdens deze dag werd er niet alleen van ieder team een teamfoto gemaakt met het nieuwe team, maar werden er meerdere activiteiten gehouden.

Er werd een onderling toernooi gehouden per leeftijdsklasse, daarnaast vond het penaltyschieten en doelschieten plaats. Dit jaar was het voor het derde jaar op rij schitterend weer. Een lekker zonnetje, af en toe een wolkje, een beetje wind en helaas één echte bui aan het einde van de middag, maar dat mocht de pret niet drukken. De dag was ingedeeld op leeftijd; eerst de mini's, JO8 (jongeren onder 8) en JO9. Vervolgens de JO11 t/m JO13, daarna waren de JO14 t/m JO19 aan de beurt. De dag werd afgesloten door de senioren heren en dames en de veteranen.

De broertjes en zusjes die niet meededen konden zich uitleven op het springkussen of in de speeltuin, de ouders konden na de vakantie weer eens gezellig bijpraten. Het was een mooie dag met wat verbrande snoetjes, veel lachende gezichten en heel veel mooie teamfoto's. Alle spelers, leiders, trainers en ouders zijn weer klaar voor een mooi en sportief seizoen 2020/2021!