De mini's bij BadMINIton. Links sportcoach Jaccy van den Enden (Laarbeek Actief)
De mini's bij BadMINIton. Links sportcoach Jaccy van den Enden (Laarbeek Actief) Foto:

BadMINIton tijdens Laarbeek Actief week

BadMINIton tijdens Laarbeek Actief week

Beek en Donk – In de herfstvakantie heeft Laarbeek Actief veel activiteiten georganiseerd voor de jeugd. Daar is massaal aan deelgenomen. Maar liefst 450 kinderen hebben zich aangemeld. Ook voor BadMINIton bij Badmintonclub Mixed heeft Laarbeek Actief aanmeldingen binnengekregen. Op vrijdag 23 oktober kregen de kinderen een hele leuke training.

BadMINIton is speciaal opgezet voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. De training is iedere vrijdag van half 7 tot kwart over 7 in sporthal d’n Ekker. Onder leiding van Anniek van Leuken en Lieke Fransen leren ze op een hele speelse manier de beginselen van badminton. En dat is lang niet altijd met een racket en een shuttle. Bijvoorbeeld lijntikkertje om de lijnen van de badmintonbaan te leren. Ook wordt er veel aandacht besteed aan oog-hand coördinatie en voetenwerk. En het is vooral heel gezellig en leuk door alle spelletjes die worden gedaan. Dat was afgelopen vrijdag ook weer te zien bij de deelnemers aan de training.

Heb je interesse in BadMINIton? Of wil je er eerst meer over weten? Stuur dan een email naar jeugdzaken@bcmixed.nl. Kijk voor meer info over Badmintonclub Mixed op www.bcmixed.nl. En volg de vereniging op Facebook en Instagram.