Afbeelding

Sportief door de coronacrisis

Laarbeek - Wat een geweldige flexibele sportverenigingen en beweegaanbieders heeft Laarbeek. Ondanks de zware maatregelen blijft iedereen flexibel en creatief.

Het afgelopen jaar was voor iedere sportaanbieder een moeilijk jaar. De steeds wijzigende maatregelen zorgde ervoor dat zelfstandigen, bestuur en vrijwilligers van verenigingen continu voor aanpassingen moesten doen. ''Toch hebben we gezien dat het sport en beweegaanbod in Laarbeek zoveel mogelijk doorgang heeft kunnen vinden. Er is routing aangebracht bij sportparken en accommodaties. Men heeft regelgeving qua hygiƫne toegepast en daar waar moest kleedkamers gesloten. We zijn zeer trots op iedereen die zich tijdens deze roerige periode heeft ingezet. Dit niet alleen voor eigen leden, maar een groot aantal verenigingen en aanbieders heeft de deuren ook open gezet voor incidentele sporters", vertelt Jaccy van den Enden van Laarbeek Actief.

Informatie delen en nauw contact
''Vanuit Laarbeek Actief proberen we ook zoveel mogelijk ondersteuning te bieden en zijn we bereikbaar voor allerlei vragen. Daarnaast voorziet de buurtsportcoach vanuit de gemeente in aangepaste regelgeving en/of beantwoord vraagstukken die hier uit voortkomen. Dit willen we ook graag voor U blijven doen. Schroom niet om contact op te nemen", aldus Van den Enden

Blijf gezond en in beweging
Helaas zullen de huidige en eventuele toekomstige wijziging in de COVID19- maatregelen invloed hebben op het dagelijks leven. ''We hopen dat we samen met U ook in de toekomst een gezond en sportief perspectief kunnen bieden aan alle leden en sporters binnen en buiten Laarbeek. Maar dankzij U als sport en beweegaanbieder hebben we er veel vertrouwen in."